Vragen over consult met online helderzienden
 
   
   
Helderziende hulplijn  
   
Verkrijg directe
antwoorden
 
     
  Ontvang elke dag
GRATIS uw horoscoop per e-mail
 
  RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagd
Weegschaal
SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen
 
 
  ConsultHelderziende.nl
  Accounts
 
Goedkoopste
Betaal veilig
4 minuten gratis
Goedkoper bellen
   
 
   

                 Telefoon
                 consultatie

                 E-mail
                 consultatie

                 Gratis
                 horoscoop

                 Foto
                 reading
Stel nu uw vraag aan een online helderziende. Maak een account aan en u krijgt gratis 4 minuten consulttijd bij eerste kredietoplading.

FAQ - helderzienden


Antwoorden op al uw vragen

Wij garanderen u dat gesprekken, fotoreadings en e-mailverkeer met de bij consulthelderziende.nl adverterende helderzienden honderd procent anoniem zijn. De behandeling van contact e-mails en eventuele klachten naar consulthelderziende.nl worden uiterst vertrouwelijk behandeld.

Voor alle duidelijkheid, consulthelderziende.nl contacteert u nooit zelf! Stel nu uw vraag aan een online helderziende. Maak een account aan en u krijgt gratis 4 minuten consulttijd bij eerste kredietoplading. Onze helderzienden krijgen nooit uw telefoonnummer of e-mailadres te zien, uw anonimiteit is altijd gegarandeerd. Wij verbieden onze helderzienden uw contactgegevens op te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, consulthelderziende.nl? Vragen of opmerkingen over onze helderzienden? Dan kunt u ons het best contacterern via het online contactformulier. Wij lossen uw vragen en problemen met de website zo spoedig mogelijk op!verhuizen Ga ik binnenkort verhuizen of is het een goede moment om te verhuizen?

Helaas kunnen onze helderzienden hierop géén exacte datum plakken.


prins op het witte paard De prins(es) op het witte paard

Het vinden van de ideale partner is een zoektocht en ons antwoord op deze liefdesvraag is afhankelijk van de informatie die onze helderzienden van u ontvangen. Een astroloog die u over uw liefdesleven raadpleegt, zal kijken naar de liefdesplaneet Venus. Ook speelkaarten en handlezen zijn klassieke liefdesindicatoren.


geesten in huis Ik heb geesten in mijn huis. Het spookt! Hoe kom ik hier vanaf?

Sommige van onze helderzienden zijn zeer bedreven in het uitdrijven van geesten. Zij kunnen de negatieve invloed van geesten in uw huis en omgeving neutraliseren.


paranormale rituelen Wat zijn paranormale rituelen en hebben ze zin?

Een paranormaal ritueel is een gebruik of een ceremonie, bestaande uit handelingen, symbolen, woorden en/of muziek. Een paranormaal ritueel kan u troost geven alsook verbondenheid, maar het belangrijkste is dat het bij u past. Opgelet: paranormale rituelen uitvoeren om problemen op te lossen of om aan veel geld te bekomen werken nooit blijvend.


gezondheid Hoe is het gesteld met mijn gezondheid?

Uw gezondheid is je kostbaarste bezit, u mag dus nooit de dokter voorbij lopen.

Speel nooit met uw gezondheid, bij twijfel over uw gezondheid altijd eerst naar de dokter gaan. Uw gezondheid is 1 van de belangrijkste en kostbaarste dingen in het leven. Voor gezondheids- en therapeutisch advies zullen wij u altijd doorverwijzen naar erkende artsen en therapeuten!


Lotto Win ik de Lotto?

Onze helderzienden kunnen de winnende lottocijfers niet voorspellen. Indien ze dit konden, zouden ze dit allang voor zichzelf hebben gedaan en aan het rentenieren zijn. Of u ooit kans maakt op winst in kansspelen? De kans op winst is bij iedere persoon verschillend, maar hiervoor zullen onze helderzienden nooit de juiste tijd of het exacte bedrag kunnen voorspellen.


zwanger Ben ik zwanger?

Om deze intieme vraag te beantwoorden, kijken onze helderzienden naar de geboorte van uw kind, niet naar uw zwangerschap. Aan de hand van die verkregen tijd wordt een direct en vertrouwelijk antwoord gegeven. Dergelijke vragen zijn zeer persoonlijk en worden door onze helderzienden met strikte anonimiteit beantwoord.


MicroBel | Mobiele website | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen


Copyright © 2008 - 2024 ConsultHelderziende.nl