Pagina van helderziende Olga - specialiteit Heldervoelend
 
   
   
Helderziende hulplijn  
   
Verkrijg directe
antwoorden
 
     
  Ontvang elke dag
GRATIS uw horoscoop per e-mail
 
  RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagd
Weegschaal
SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen
 
 
  ConsultHelderziende.nl
  Accounts
 
Goedkoopste
Betaal veilig
4 minuten gratis
Goedkoper bellen
   
 
   

                 Telefoon
                 consultatie

                 E-mail
                 consultatie

                 Gratis
                 horoscoop

                 Foto
                 reading
helderziende Olga- Medium Olga is een heldervoelend medium en spiritueel adviseur. Met behulp van mijn intuïtie en Lenormandkaarten gun ik u inzicht in uw toekomst. 

Ik wens u veel licht en liefde toe. Medium Olga. 4 minuten gratis consult met onze helderzienden bij eerste kredietoplading. Helderziende hulplijn waar een   helderziende  je    inzicht en   online antwoord geeft. Bij aanmaak van een gratis account en na uw eerste betaling, ontvangt u 4 gratis minuten om op te bellen met een   helderziende.

Bel nu met helderziende Olga


Heldervoelend Heldervoelend     0909 9595     (90 cpm)
Spirituele coach Spirituele coach    0903 416 42   (150 cpm)
Lenormand kaarten Lenormand kaarten   Pincode 1933  Pincode: 1933


Medium Olga is een heldervoelend medium en spiritueel adviseur. Met behulp van mijn intuïtie en Lenormandkaarten gun ik u inzicht in uw toekomst.

Ik wens u veel licht en liefde toe. Medium Olga.


Spreekt volgende talen:   Nederlands

Maak nu uw gratis consulthelderziende account aan Foto reading helderziende E-mail consult met helderziende Telefoon consult met helderziende

Persoonlijke agenda helderziende Olga op consulthelderziende.nl

Nov 2023

WoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondagMaandagDinsdag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


= dagen dat helderziende Olga heeft aangegeven beschikbaar te zijn deze maand.

Heb ik geen in de agenda staan, en wens je me toch te contacteren, laat dit dan weten via een persoonlijke aanvraag.

Getuigenissen over onze helderzienden


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over helderziende Olga:Lieve Olga,

Het lichtpuntje dat ben altijd jij! jou gesprekken doen mij zoveel goeds, elke keer jou spreken geeft hoop, steun en begrip, als er iemand mij begrijpt ben jij het wel, Lieve Olga je bent voor mij de beste, jou gesprekken zijn heel bijzonder.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 27 november 2023

Lieve Olga, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs Eefje

4 sterren van Eefje voor deze helderziende     Getuigenis door Eefje op 23 november 2023

Olga, je bent zo een zachte lieve dame bedankt om me gisteren de rust te geven die ik nodig had. je bent echt een aanrader, dikke knuffel, Solane.

5 sterren van Solane voor deze helderziende     Getuigenis door Solane op 22 november 2023

Lieve Olga,

Al bijna 11 jaar spreek ik jou. Vanaf de eerste dag dat wij elkaar spraken had ik al een klik met jou. Ik weet nog goed dat de gesprekken meteen goed voelde en dat jij heel openhartig en eerlijk overkwam. Met veel liefde, tijd en aandacht luisterde jij naar mijn verhaal. Die verhalen dat werden er steeds meer en meer. Elke weer wist jij mij te overtreffen met alles wat je weet, ziet en voelt. Met jou kun je lachen, huilen, je hart luchten, boos worden, frustraties uiten en vooral altijd gezellig praten! Het is zo'n warm welkom wat je bij jou krijgt, het is een soort van thuiskomen jou stem horen, jou woorden die vaak altijd raak zijn. Je doet dit niet alleen voor mij maar ook voor al die andere trouwe mensen die jou bellen, die jou raad vragen. Elke dag ben jij er, elke dag sta jij klaar voor mij en al die andere mensen die jou hulp nodig hebben of een luisterend oor nodig hebben. Het is echt bijzonder hoe enorm betrokken jij altijd bent bij de mensen, hoe fijn het is om jou te praten is niet in woorden uit te leggen, zoiets moet je ervaren. Mijn ervaring is meer dan goed met jou! Ik heb diepe respect voor jou hoe jij elke dag weer zoveel mensen te woord staat, mensen probeert te helpen, ieder zijn of haar eigen verhaal, je weet alles zo zuiver, helder en knap te vertellen het is elke keer weer ongelooflijk. Met je hoofd dit werk doen vraagt mega veel energie ik vind het daarom zo knap van jou Olga wat jij kan. Ik val soms van de ene verbazing in de andere. Met jou praten is een lichtpuntje, is gewoon het fijnste wat er is.
Je bent voor mij de allerbeste dat weet je al heel lang maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen want je krijgt van mij een DIKKE 10!
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 22 november 2023

Lieve Olga, ik wou je nog bedanken. Het gesprek met jou heeft me ontzettend gerust gesteld, ook wist je dingen te noemen die je niet kon weten. Echt een aanrader voor iedereen.

4 sterren van Willow voor deze helderziende     Getuigenis door Willow op 20 november 2023

Olga is direct, voelt goed aan wat er speelt en is zeer humoristisch. Nogmaals bedankt.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis door H op 18 november 2023

Lieve Olga,

Met jou praten is een lichtpuntje is een fijn gesprek hebben is een goed gevoel eraan over houden is een opluchting het is gewoon dat het af en toe mijn dag gewoon weer goed maakt!
Als er 1 iemand mij begrijpt dan ben jij dit wel, jou woorden en gesprekken zijn mij meer dan dierbaar, dankjewel voor de aller fijnste gesprekken samen.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 15 november 2023

Lieve Olga ik heb jou al een paar keer gesproken je bent echt een lieverd en duidekijk in je Antwoorden.
Je hebt me enorm geholpen en dingen weer duidelijk gemaakt.
Dank je wel daarvoor lieverd Sanne.

4 sterren van Sanne voor deze helderziende     Getuigenis door Sanne op 11 november 2023

Lieve Olga,

Bedankt voor je luisterend oor, bedankt voor je geduld en begrip. Hoe moeilijk de situatie nu ook nog steeds is, ik kan altijd bij jou komen met mijn zorgen, je bent er altijd, het lucht zoveel op wanneer ik met jou gesproken heb, als ik dingen niet begrijp leg jij deze nog een keer uit, als ik mij niet goed voel dan begrijp jij waarom, als ik wil lachen kunnen wij dat samen altijd heel goed. als ik wil huilen mag dat ook, het maakt niet uit alles mag en kan bij jou, ik vraag alles wat er in mijn hoofd rond gaat maar bij jou mag dit allemaal, je weet het juiste te vertellen, jou woorden komen binnen als warm, duidelijk en oprecht. Bij jou weet je dat het altijd goed zit.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 7 november 2023

Lieve Olga, dank voor steeds weer je geruststelling. Je blijft zeggen dat het goed komt, maar ooooh mijn ongeduldigheid. Maar zoals ik je belooft hebt, wacht ik af en hou me koest, haha. Je bent duidelijk en recht vanuit het hart. Dank je wel nogmaals. Dank voor je fantastische reading. Ik ben er helemaal opgelucht door. De vorige keer had je ook gelijk, ik heb er 100 procent vertrouwen in. xxx Frida.

5 sterren van Frida voor deze helderziende     Getuigenis door Frida op 5 november 2023

Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen dat ik je enorm waardeer, jou steun en hulp is nu meer dan ooit heel erg welkom, jij sleept mij erdoorheen aan alle kanten en dat vind ik heel fijn.
Ik koester onze fijne gezellige warme gesprekken voor al 11 jaar.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 1 november 2023

Lieve Olga,

Gewoon de aller beste en fijnste om mee te praten, als er 1 persoon alles begrijpt dan is zij het wel, met haar hart op de juiste plaats en haar gevoel zo zuiver alle beelden zijn duidelijk, je bent gewoon de aller beste.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 29 oktober 2023

Je bent echt speciaal voor Mij Olga, mijn rots in de branding, altijd geduldig, vriendelijk en eerlijk, je hebt een mooie gave en benut die ook heel goed. Grote Knuffel van Vlinder.

5 sterren van Vlinder voor deze helderziende     Getuigenis door Vlinder op 29 oktober 2023

Lieve Olga,

De allereerste keer dat wij elkaar spraken (inmiddels ruim 10 jaar geleden), was een bijzonder openhartig gesprek. We leerden elkaar kennen in de loop der jaren, en ik leerde jou kennen als een warm lief bergripvol fijn bijzonder persoon. Iemand met haar hart op de juiste plek. Dag in dag uit eigenlijk Olga was en is altijd de lijn te vinden. Af en toe was het een gevecht om jou aan de lijn te krijgen omdat je altijd en heel vaak in gesprek bent. Ja lieve mensen dat is een heel goed teken. want dat betekent dat ik dus niet de enigste ben die graag met jou wilt spreken, er zijn er zoveel meer. En al deze mensen die jou spreken voor ook al zoveel jaren of voor kortere periode het maakt niet uit want deze mensen blijven bij jou komen, omdat je bent wie je bent en altijd eerlijk en oprecht bent.
Als dingen niet meteen te begrijpen zijn, Olga legt het nog een keer uit, als je verdriet hebt, Olga steunt de mensen, Als je antwoord wilt hebben op vragen, Olga weet raad en daad, Als je wilt lachen, met Olga kan dit, kortom Olga eigenlijk heb jij alles in huis voor een fijn warm gesprek.
De dingen die jij ziet en voorbij ziet komen zijn altijd heel zuiver. Ik vind het knap hij jij doet toch elke dag weer doet, elke keer andere mensen en vaak ook dezelfde, elke keer je hoofd gebruiken met al die vragen die op je af komen, petje af voor wat jij doet voor iedereen.
Mensen bellen jou met een reden, mensen verwachten daar ook iets van, die verwachting maak jij waar! Jij bent en blijft zo goed in wat je verteld aan de mensen. Sommige mensen realiseren zich niet hoe enorm knap dit ook is wat jij doet! Ga er maar aan staan elke dag, ieder zijn of haar eigen verhaal, en dan moet vol energie en vooral met je hoofd is dat keihard werken. Ik heb respect voor wat jij doet en hoe je alles doet.
Ik waardeer alles in jou, vooral omdat ik waarde hecht aan onze gesprekken, aan jou woorden, aan jou kracht en wijsheid, maar het aller belangrijkste is toch wel: als ik bel en dan hoor jij meteen aan mijn stem hoe ik mijn voel, als ik verdriet heb dan voel jij die pijn ook, jij sleept mij er vaak doorheen, dat voelt goed en ik ben altijd maar echt altijd zo opgelucht wanneer ik jou heb gesproken, het geeft mij een sprankel hoop van iets wat goed moet komen.
Lieve Olga er bestaat geen 2e Olga er bestaat er maar 1 en dat ben JIJ.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 25 oktober 2023

Olga Je bent echt super.
je bent een paragnoste met een hart van goud. Olga zegt de dingen zoals ze zijn.

ik bel je zeker terug. Groetjes Joni

4 sterren van Joni voor deze helderziende     Getuigenis door Joni op 23 oktober 2023

Lieve Lieve Olga,

Voor mij ben je een steun voor altijd. Wanneer ik jou heb gesproken voel ik mij altijd beter en opgelucht. Je helpt mij door deze moeilijke periode heen, we praten veel, we lachen veel, je weet veel, je ziet veel en je voelt de dingen haarfijn aan. Voor mij bestaat er geen andere alleen jij, jij bent de beste die dit kan, ik kijk er altijd weer naar uit jou te spreken en te horen. Ik heb respect voor hoe jij dit allemaal doet, elke dag weer voor iedereen klaar staan, het is bijzonder hoe hard jij werkt want ga er maar aan staan elke dag de mensen helpen ieder zijn eigen probleem en zorgen en voor jou is niks teveel. Ik ben je zeer zeer dankbaar, liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 15 oktober 2023

Lieve Olga,
Ik vind het zo fijn dat je er elke dag bent, dat je elke dag met mij praat en dat je mij helpt waar je kan, het sleept mij er doorheen dankjewel.
Liefs NY.

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 11 oktober 2023

Dank u Olga voor je correcte en prachtige reading van deze morgen.
Nogmaals dank en ik contacteer jou nog.
Warme groetjes van een fan.

5 sterren van Fan voor deze helderziende     Getuigenis door Fan op 10 oktober 2023

Lieve Lieve Olga,

Je bent iemand met een hartje van goud, iemand bij wie ik altijd terecht kan, iemand die zoveel weet, ziet en voelt, wat is het fijn om met jou te praten juist nu ik het zo moeilijk heb weet jij mij altijd er doorheen te slepen met jou juiste woorden. Als ik met jou heb gesproken voel ik mij altijd een stukje beter, Lieve Olga bedankt dat jij er altijd bent.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 7 oktober 2023

Beste Olga.
Wij hebben meerdere malen contact gehad.
De informatie die u gaf komt overeen met wat er al speelde.
Ik kwam met een bepaalde vraag waarop u antwoord gaf.
Daarnaast kwam u met belangrijke informatie waarop toegezien moest worden.
Een zaak welke ik niet besprak.
Zonder er met u over te praten informeerde u mij.
Dat geeft aan dat u zeer zeker een gave heeft.
Nogmaals dank dat ik u gesproken heb liefs Cindy.

5 sterren van Cindy voor deze helderziende     Getuigenis door Cindy op 6 oktober 2023

Je had gelijk zelf contact opnemen voor afspraak en inderdaad ja als antwoord. Heel benieuwd naar deze afspraak. Hoop zoals jij zei. Laat het je weten.

5 sterren van Anoniem voor deze helderziende     Getuigenis door Anoniem op 5 oktober 2023

Je had gelijk3 zelf contact opnemen voor afspraak en inderdaad ja als antwoord. Heel benieuwd naar deze afspraak. Hoop zoals jij zei. Laat het je weten.

5 sterren van Anoniem voor deze helderziende     Getuigenis door Anoniem op 5 oktober 2023

Fantastich gesprek gehad met Olga dank je wel. Nogmaals dank je wel. Ik zal je zeker nog een keer bellen.
Dank je xxx A.

5 sterren van A voor deze helderziende     Getuigenis door A op 5 oktober 2023

Lieve Olga, Bedankt voor alles wat je doet, bedankt dat je er altijd bent, bedankt voor je steun, hulp en luisterend oor, bedankt voor de dingen die je weet, ziet en voelt, het fijnste wat er nu is: is praten met jou. Het geeft mij rust en vertrouwen. Ik waardeer je enorm!!! Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 3 oktober 2023

Lieve Olga,


Je bent echt een uniek lief persoon, iemand met haar hart op de goede plek, iemand die elke dag klaar staat voor de mensen, voor mensen die zorgen, problemen of juist steun nodig hebben. Het valt niet mee wat jij doet elke dag weer! Het mag weleens gezegd worden. Dit werk wat jij doet met je gevoel, je hoofd, de beelden die je ziet en naar voren krijgt vraagt veel concentratie en kennis.

Die beheers jij als geen ander.

Ik heb respect voor wat jij allemaal kan en wat jij allemaal voor iedereen doet. Elke dag weer dagenlang zoveel uren zoveel gesprekken zoveel verschillende mensen. Jou koppie is goud waard!!

Het geduld het begrip het is er allemaal. Jou positieve kijk op het leven  geven de mensen steun en kracht.

Ik vind het nog steeds bijzonder naar 11 jaar jou al te bellen en te spreken hoe jij de dingen goed en juist kan aanvoelen en vertellen.

Ik heb het nu heel moeilijk en ik weet dat jij er voor mij bent. Er bestaan nooit onmogelijke vragen, je bent altijd eerlijk en oprecht, je zit in mijn hart als de beste medium die er bestaat.

Als ik jou stem heb gehoord dan heb ik wat meer zekerheid, maar vooral vertrouwen.

Olga je bent een kanjer in alle opzichten! Bij jou is het altijd thuiskomen in fijne gesprekken en een luisterend oor.

Liefs NY5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 29 september 2023

Dank Olga,
wij hadden vandaag gesproken en u kreeg door dat mijn ex weer contact met mij zou opnemen deze maand. ik hoop echt dat u gelijk heeft en ik laat u weten. Grtjes A

5 sterren van A voor deze helderziende     Getuigenis door A op 28 september 2023

Lieve Olga,

Als ik jou heb gesproken voel ik mij altijd gerust gesteld, prettiger en zoveel beter.
Ik kan mijn hart bij jou luchten, ik heb het juist nu zo moeilijk en door met jou te praten lucht enorm op en hoef ik minder onzeker te zijn. Met jou kennis en alles wat je voelt, ziet en weet wordt het voor mij allemaal iets dragelijker. Verdriet, tranen maar ook veel lachen het kan allemaal met jou en bij jou.
Elke dag spreken wij elkaar voor al zoveel jaren, ik denk dat ik mij nog nooit zo erg heb gevoeld als nu maar door jou gesprekken krijg ik weer een beetje meer vertrouwen. De pijn die ik voel en bij mij draag die deel ik met jou en jij snapt mij als geen ander....jij snapt hoe moeilijk dit is en door jou steun kom ik er beetje bij beetje weer bovenop. Ik waardeer je enorm je bent voor mij een topper en kanjer je bent gewoon de allerliefste en beste die er bestaat.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 26 september 2023

Lieve Olga

Jou voorspelling ivm het appartement....dat ik het Zou hebben is uitgekomen
Nu nog ....dat er een nieuwe liefde in mijn Leven komt maar eerst mijn eigen plekje in orde maken en tot rust komen
De rest komt ook goed
Dankjewel....je bent super

Veel liefs Marianne

5 sterren van Marianne  voor deze helderziende     Getuigenis door Marianne op 26 september 2023

Lieve Olga,

Jij bent echt ongelooflijk goed! wat jij allemaal weet is het is gewoon fantastisch wat je doet voor mij.
Ik krijg rust als ik je hebt gesproken, ik krijg dan weer meer vertrouwen.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 24 september 2023

Lieve Olga,

Ik voel mij zoveel beter wanneer ik je even heb gesproken. Het geeft een stukje rust en vertrouwen, dankjewel ook al heb ik het nu heel moeilijk jou woorden, kennis en gevoel slepen mij er doorheen,
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 22 september 2023

ik kan iedereen Olga aanraden. Ze is een bijzonder goed helderziende en je voelt meteen bij haar dat ze echt is.

Liefs.

4 sterren van Lamar voor deze helderziende     Getuigenis door Lamar op 21 september 2023

Lieve Olga,

Wat ben ik blij dat je er bent, vooral nu ik het zo moeilijk heb zijn jou woorden jou stem jou steun en hulp het fijnste wat er is.
Ik ben blij met jou.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 20 september 2023

dank voor de steun Olga. Je hebt het Je bent geweldig. Xx.

5 sterren van Arya voor deze helderziende     Getuigenis door Arya op 18 september 2023

Wow Olga bedankt voor het fijne counsult ik sta versteld van wat je mij allemaal wist te vertellen. Dit is de eerst keer dat ik jou sprak, je wist sommige dingen heel duidelijk aan te halen en hoe ver je kan gaan. Ik hoop dat alles uitkomt, hou je zeker op de hoogte en bel jou zeker nog een keer. Dank je voor alle goede raad. Dankjewel voor de mooie fijne woorden. ik zal zeker nog een x terugbellen bedankt.
Vriendelijke groet van Angelique.

5 sterren van Angelique voor deze helderziende     Getuigenis door Angelique op 15 september 2023

Lieve Olga,

Jou hulp is elke dag welkom bij mij.
Je weet dingen te voelen, te zien die je niet kan weten en toch weet jij ze.
Als ik het moeilijk heb ben jij er altijd, bij jou kan ik mijn hart luchten, bij jou kan ik altijd mijn ei kwijt, bij jou is het een warm welkom van thuiskomen.
Ik ben je zeer dankbaar voor je luisterend oor voor alles wat je doet Olga je bent goud waard. Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 15 september 2023

Super goed gesprek gehad, ze wist me dingen te zeggen dat niemand wist. Ze geeft ook super goede raad en geeft me een zalig gevoel.
Ik heb mijn hulp gevonden bij Olga en ze gaat me zeker nog horen.
Bedankt Olga je bent een topper.

4 sterren van Riley voor deze helderziende     Getuigenis door Riley op 13 september 2023

Lieve Olga,

Elke dag spreek ik jou voor al zoveel jaren, elk dag jou spreken, lachen en over alles kunnen praten is het fijnste wat er is op dit moment. Je bent echt goud waar en af en toe wordt ik omver geblazen met dingen die je voelt weet en ziet. Je bent een kanjer en ik waardeer enorm hoeveel jij mij helpt.
Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 11 september 2023

Lieve Olga,

Eigenlijk krijg je geen vijf sterren in waardering maar duizend sterren!!
Lief bijzonder zeer behulpzaam dat ben jij Olga, aan jou hebben de mensen een goeie! Daar bestaat er geen 2e van. Voor mij dus op nummer 1: OLGA!!! Bedankt voor alles Liefs NY

5 sterren van NY voor deze helderziende     Getuigenis door NY op 8 september 2023

Hoi Olga, deze morgen naar jou gebeld, jij vertelde me , hij zal zelf bellen, is Idd vandaag gebeurd, nu nog de andere voorspelling…dank je wel M

5 sterren van M voor deze helderziende     Getuigenis door M op 7 september 2023

Beste Olga. Ik heb je de afgelopen dagen veel gebeld. Je blijft bij je standpunt en heel lief en geduldig. Ik geloof je stellig. Bedankt voor de afgelopen dagen. Groetjes M.

4 sterren van M voor deze helderziende     Getuigenis door M op 5 september 2023


Waardering:         Consulthelderziende.nl getuigenis
Uw naam:
E-mailadres:
Niet verplicht

Getuigenis:
Typ de code over:
 


MicroBel | Mobiele website | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen


Copyright © 2008 - 2023 ConsultHelderziende.nl